Semih Ötleş profil resmi
Semih Ötleş Prof. Dr. EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayın 7 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 4
7 Yayın
0 Hakemlik
4 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi

Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

FINDIK ZARI YAĞININ EKSTRAKSİYON PARAMETRELERİNİN OPTİMİZASYONU VE FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Hazal Özyurt , Irmak Tetik, Pınar Tetik, Hazal Saralı, Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20094
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 934

2

1

934

İn Vitro Etin Üretimi ve Besleyici Değeri
DOI: 10.33484/sinopfbd.935965
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1244

2

1

1244

0

1

480

Geleceğin Alternatif Protein Kaynakları: Bitkiler
DOI: 10.29130/dubited.1215815
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 454

0

1

454

Yayınlar

Geleceğin Alternatif Protein Kaynakları: Bitkiler
DOI: 10.29130/dubited.1215815
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 454

1

454

0

475

1

480

0

790

İn Vitro Etin Üretimi ve Besleyici Değeri
DOI: 10.33484/sinopfbd.935965
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1244

1

1244

FINDIK ZARI YAĞININ EKSTRAKSİYON PARAMETRELERİNİN OPTİMİZASYONU VE FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Hazal Özyurt , Irmak Tetik, Pınar Tetik, Hazal Saralı, Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20094
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 934

1

934

Yayınlar

İn Vitro Etin Üretimi ve Besleyici Değeri
DOI: 10.33484/sinopfbd.935965
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1244

2

1

1244

FINDIK ZARI YAĞININ EKSTRAKSİYON PARAMETRELERİNİN OPTİMİZASYONU VE FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Hazal Özyurt , Irmak Tetik, Pınar Tetik, Hazal Saralı, Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20094
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 934

2

1

934

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.