Vasfiye Hazal Özyurt profil resmi
Vasfiye Hazal Özyurt Dr. Öğr. Üyesi MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 5 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 12
5 Yayın
4 Hakemlik
12 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Mühendislik Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi

Kurum

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

FINDIK ZARI YAĞININ EKSTRAKSİYON PARAMETRELERİNİN OPTİMİZASYONU VE FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Hazal Özyurt , Irmak Tetik, Pınar Tetik, Hazal Saralı, Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20094
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 944

2

1

944

Yayınlar

FINDIK ZARI YAĞININ EKSTRAKSİYON PARAMETRELERİNİN OPTİMİZASYONU VE FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Hazal Özyurt , Irmak Tetik, Pınar Tetik, Hazal Saralı, Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20094
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 944

1

944

0

1119

Betalain ekstraktlarının gıdalarda kullanım olanakları
Yazarlar: Vasfiye Hazal Özyurt , Hazal Saralı, Semih Ötleş
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2839

0

2839

0

1694

Yayınlar

FINDIK ZARI YAĞININ EKSTRAKSİYON PARAMETRELERİNİN OPTİMİZASYONU VE FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Hazal Özyurt , Irmak Tetik, Pınar Tetik, Hazal Saralı, Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20094
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 944

2

1

944

5

0

1119

The Comparison of the Quality Properties of Some Commercial Cold Pressed Seed Oils
DOI: 10.18596/jotcsa.496458
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1694

5

0

1694

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.