avatar
Mustafa Şengül Prof. Dr. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Yayın 11 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 6 TR Dizin Atıf 3
11 Yayın
8 Hakemlik
6 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Süt Teknolojisi

Kurum

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.

Popüler Yayınları

Organik gıdalarda problem: Mikotoksinler
Yayın Bilgisi: 2022 , ATA-Gıda Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 626

0

2

626

0

1

1084

Yayınlar

0

246

0

97

1

1084

Organik gıdalarda problem: Mikotoksinler
Yayın Bilgisi: 2022 , ATA-Gıda Dergisi
DOI: -
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 626

2

626

0

830

0

669

TİCARİ KEFİRLERİN BAZI KALİTE PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Fatma Nur Ünal, Alperen Kalyas, Zeynep Gürbüz, Mustafa Şengül , Bayram Ürkek
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20026
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1249

0

1249

0

1769

Karın Kaymağı Peynirinin Yağ Asidi Kompozisyonu
Yazarlar: Mustafa Şengül , Tuba Erkaya, Aybüke Ceyhun
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1567

0

1567

0

2373

Yayınlar

2

0

830

TİCARİ KEFİRLERİN BAZI KALİTE PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Fatma Nur Ünal, Alperen Kalyas, Zeynep Gürbüz, Mustafa Şengül , Bayram Ürkek
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20026
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1249

3

0

1249

1

0

1769

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.