Zeynep Akşit profil resmi
Zeynep Akşit ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 5 Hakemlik 3
5 Yayın
3 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri

Kurum

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

130

Ayva Atığının Emülsiyon Özellikleri
Yayın Bilgisi: 2022 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1188486
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 218

0

218

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.