Seval Dağbağlı profil resmi
Seval Dağbağlı Yrd. Doç. Dr.
Yayın 2 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 2
2 Yayın
2 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Kurum

Yayınlar

Gıda atıklarının bakteriyel selüloz üretiminde kullanımı
DOI: 10.20289/zfdergi.1350359
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 572

0

572

ETTE TAZELİĞİN BELİRLENMESİ: YENİ YAKLAŞIMLAR
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21078
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1176

0

1176

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

Gıda atıklarının bakteriyel selüloz üretiminde kullanımı
DOI: 10.20289/zfdergi.1350359
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 572

1

0

572

ETTE TAZELİĞİN BELİRLENMESİ: YENİ YAKLAŞIMLAR
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21078
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1176

1

0

1176

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.