Cemal Kaya profil resmi
Cemal Kaya Prof. Dr. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ
Yayın 16 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 9
16 Yayın
5 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
9 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Meyve-Sebze Teknolojisi

Biyografi

1990 yılında Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümünden mezun oldu.

Kurum

TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

1

1721

Pirinç Sirkesi ve Çeşitli Ticari Sirkelerin Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar: Mustafa Bayram , Cemal Kaya , Esra Esin Yücel , Büşra Er, Esra Gülmez, Elif Terzioğlu
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475357
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6611

1

1

6611

Yayınlar

0

173

0

158

TESCİLLİ GASTRONOMİK LEZZET: TOKAT KEBABI
Yayın Bilgisi: 2023 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 341

0

341

0

440

0

600

Pirinç Sirkesi ve Çeşitli Ticari Sirkelerin Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar: Mustafa Bayram , Cemal Kaya , Esra Esin Yücel , Büşra Er, Esra Gülmez, Elif Terzioğlu
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475357
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6611

1

6611

Trabzon Hurması (Diospyros kaki L.) Bazlı Karışık Meyveli Geleneksel Marmelat Üretimi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Cemal Kaya , Esra Esin Yücel , Mustafa Bayram, Cihat Meşe, Esma Aybakan, Gizem Gökgöz, Tuğçe Tuğba Sözer
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8010

0

8010

Yayınlar

2

0

813

Pirinç Sirkesi ve Çeşitli Ticari Sirkelerin Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar: Mustafa Bayram , Cemal Kaya , Esra Esin Yücel , Büşra Er, Esra Gülmez, Elif Terzioğlu
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475357
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6611

1

1

6611

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.